Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Επίσημο Βlogspot του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερίου


Εγκαινιάζουμε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα www.ampelos-keri.blogspot.com του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερίου Ζακύνθου. Ελπίζουμε, ότι μέσα από αυτή, θα δώσουμε την δυνατότητα στα Μέλη του Συλλόγου μας, στους απόδημους Κεριώτες και στους χρήστες του διαδικτύου, να ενημερωθούν έγκαιρα και σωστά για τις πολιτιστικές μας δραστηριότητες. Στις αναρτήσεις μας, Σας παρακαλούμε να αφήνετε τα σχόλιά Σας, τα οποία θα μας είναι πάντα χρήσιμα.

6 σχόλια:

  1. Ευγε,ελπειζω να ειναι η σπιθα που θα μας ξυπνισει απω την αγνια και την "αδιαφορια" που μερικες φορες εχουμε.ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο "ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΖΑΚΥΝΘΙΝΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΛΙΛΙΑΝ ΚΟΥΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ Ο ΠΙΑΝΤΑΡΑΣ ΟΜΠΡΟΣΤΑ...ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή