Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Εκδηλώσεις του Συλλόγου μας Πάσχα 2009






Με επιτυχία πραματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. Την Δευτέρα του Πάσχα, στο προαύλιο της Παναγίας της Κεριώτισσας, παρουσιάστηκε από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Πάντων η ομιλία «Γαμπρός με δοκιμή » του Ντίνου Σπίνου ή Λιδίνη. Ο κόσμος χειροκρότησε θερμά τους συντελεστές και εμείς από το βήμα αυτό εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την ευγενική τους παρουσία και συμβολή στις εκδηλώσεις μας.


Αμέσως μετά, τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερίου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς φορώντας για πρώτη φορά τις νέες ενδυμασίες, που έφτιαξε ο Σύλλογος σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών. Ήταν τόσο εντυπωσιακό το θέαμα και η παρουσία των χορευτικών, που ο κόσμος ξεσπούσε σε χειροκροτήματα για την όλη προσπάθεια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά μας όσο και στην δασκάλα τους κ. Βασιλική Μπαρούτα, που με μεράκι και υπομονή τους μαθαίνει τους χορούς.


Μετα το τέλος των χορευτκών ακολούθησε παραδοσιακό πανηγύρι με την ορχήστρα του Σπύρου του Γεροβάση. Ο καιρός όμως ,δεν ήταν σύμμαχος, με αποτέλεσμα η πρόσκαιρη βροχή να μας κάνει να ευχηθούμε

Κ Α Ι Τ Ο Υ Χ Ρ Ο Ν Ο Υ.
Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλους,

Θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο
για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεών μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου